Jeg ser på tilskudd – salg, sponsing, vederlag, anbud og folkefinansiering – som forskjellige inntektsmuligheter.
Det å drive kreativ næring gir muligheter i større eller mindre grad innenfor alle eller flere av de ulike inntektsmulighetene jeg ramser opp her.
Mitt beste tips til deg: Ta tak i DINE muligheter, og sett deg inn i ditt mulighetsrom.

 
Ta gjerne gratiskurset som er ute nå, så får du enda flere tips om inntektsmuligheter som passer for deg. Gratiskurset her
Men én ting jeg vil at du skal gjøre her og nå, er å se på ulike muligheter og tenke at om en liten eller stor del av inntekten din kommer fra prosjekttilskudd, er det HELT FINT og VELDIG BRA. Min erfaring er at det på ingen måte er lettere å få tilskudd og selge, enn det er å få sponsing eller å lage en folkefinansieringskampanje.

Kreative næringsdrivende søker ofte om tilskudd fordi de ønsker å utvikle gode løsninger på en utfordring de har, eller ønsker å gi offentligheten muligheter for å oppleve mer kunst og kultur. Får du innvilget et tilskudd, bør du feire det og vite at DU har nådd opp i konkurransen mot mange andre dyktige aktører. Det var faktisk du og prosjektet ditt som vant frem!

Penger inn.. (1)

 

 

 

HURRA FOR DEG!

Skriv en kommentar

Firkantet start bildeI denne episoden er det meg; Linda Cecilie Furulund som er møteleder. Ønsker deg velkommen til vårt møte og episode nr. 5 :)