Sommeren er over

 

 

 

 

 

«Har du hatt en fin sommer?»

«Jo, takk – den har vært fiiiiin på mange måter og gitt noen nye erfaringer»

For det første været – FOR et vær.

Så roen, familie- og vennetid.

Nye opplevelser, Danmark på sitt beste og skjærgården.

Alt ved sitt vante her altså.

Men mine somre er også preget av kombinasjon jobb og fritid.

Min datter på 12 har en «undersøkelse» på gang – «Hvem jobber i ferien?». Hun syntes det er unødvendig. Men jeg mener det er en god kombo. Det gjør at jeg kan ta lengre ferie og sette i gang med prosjekter som jeg lenge har gått og tenkt på. Sånne prosjekter som jeg sletts ikke har fått tid til inn i ellers hektisk jobbhverdag. Så denne sommeren har jeg satt i gang med å lage nettkurs. Jeg har kost meg MYE med det. Og istedenfor å lese bøker jeg lenge har hatt lyst til å lese, fått med meg et utall podkaster jeg har lagret til senere litt roligere tider og sole meg, så har jeg brukt deler av sommeren til å sitte foran PCen. Jeg har kost meg ved å finne frem materiell fra tidligere kurs, søkt og gravd dypt ned i egen kreativitet og kompetanse – ja virkelig brukt hjernen for å skape et nettkurs. Jeg har kost meg og forsonet meg med at publiseringen av nettkurset er himla skummelt, men noe jeg bare MÅ gjøre.

Innimellom har jeg hatt helt uvurdelig hjelp og sparring fra Anita, Pernille, Gry og Kirsti – TAKK. Denne hjelpen har gjort at jeg står tryggere, er mer sikker på at nettkurset holder – at det er godt nok.

LANSERING BLIR 10 AUGUST – så følg med og følg Kunstgjødsel på Facebook 😊.

Skriv en kommentar

LindaPlakat uten bilde - tilskuddsmuligheter gratiskurs