Min mor spurte meg her om dagen hvorfor jeg skulle lage et gratiskurs og bare gi bort kunnskapen min helt gratis. 

Vi i Mulighetspodden har laget en podkastepisode om nettopp det å gi bort noe gratis i form av gratiskurs – i episode nr. 5. Last ned og lytt til den HER

 

Det å gi bort noe gratis er ikke noe vi bare gjør i form av et gratiskurs. Vi gjør det i ulik former i våre jobbhverdager ellers også, for eksempel ved å ta et første møte, en kort kaffe, sende presentasjoner av prosjekter, stille ut sin kunst, holde foredrag etc., etc.

Og vi opplever at det er nødvendig å gi noe gratis slik at vi kan få vist oss frem, slik at potensielle nye kunder kan bli litt kjent med oss, slik at vi kan skape et tillitsforhold som er helt avgjørende for at du i neste omgang får kunder.

 

I epioden om gratiskurs snakker vi også om hvor mye vi skal gi bort gratis og redselen for å gi for mye slik at folk er fornøyd og har lært nok til at de ikke ønsker å kjøpe nettkurset ditt i neste omgang.

Vi snakker også om ulike valg vi har tatt når det gjelder publiseringsverktøy og valg i forhold til hvor hyppig hver nye leksjon/læringsøkt skal dumpe ned i mailboksen til deltagerne på gratiskurset ditt.

I denne episoden er det meg; Linda Cecilie Furulund som er møteleder. Ønsker deg velkommen til vårt møte og episode nr. 5 :)

I denne episoden er det meg; Linda Cecilie Furulund som er møteleder. Ønsker deg velkommen til vårt møte og episode nr. 5 :)

Så får du et KJEMPETIPS fra Heidi, som i alle fall jeg skal ta starte med:

Lag/bruk en egen mailkonto for alle gratiskursene som du følger så er det lettere å få med deg dem, finne frem i og spare på dem.

 

Håper du blir inspirert til å gå i gang med ditt gratiskurs OG vi hører gjerne fra deg på Facebook eller Instagram på Mulighetspodden.

 

Skriv en kommentar

Penger inn.. (1)