Det er lenge siden jeg har blogget nå!

En gang i tiden hadde jeg en ambisjon om å blogge én gang i uken, det var helt i oppstarten.

Etter hvert så opplevde jeg at det var vanskelig, og jeg ble innhentet av at jeg heller ville skrive sjeldnere med mer innhold og fokuserte problemstillinger og opplevelser som preget/preger min jobbhverdag.

Det tar tid å skrive bloggposter, selv om de er korte, særlig om de tar for seg problemstillinger jeg står midt i eller har erfart, som det tar tid å legge helt bak seg.

I dag fikk jeg en e-post der jeg (og mange flere som har meldt seg på nyhetsbrevet fra avsender), fikk spørsmålet om: «Har du møtt den berømte skrivesperra?» Etter en kort tenkepaus, kunne jeg svare bekreftende på det. Men skrivesperren skyldes så mange ting eller en kombinasjon av disse.

For megLinda er det slik at jeg skriver MYE hver dag, det være seg e-poster, søknader, presentasjoner etc. Maimåned er spekket med fridager – deilige ja, men det er bare ikke tid til dem i en bedriftshverdag.

I dag fikk jeg roen og gløden til å skrive en liten bloggpost, om enn ikke om de STORE temaene jeg brenner for for tiden. Dem må jeg spare til jeg får bedre tid, men jeg dem på lager. De ligger lagret på et lurt sted på PC-en – eller jeg har dem på «varastyr» som min svigemor sier. 😊

Jeg kan love at der ligger de godt og skal bli tatt frem igjen så snart frister og annet ikke er så mange og presserende som nå!

Nyt sommeren!

Skriv en kommentar

IMG_3948Sommeren er over