Innlegg skrevet av
i Uncategorized

Kvinnedagen 2018 – på lufta

Kvinnedagen 2017 på Stortinget

Kvinnedagen 2017 kontra 2018 sett med mine øyne @MØY

I 2017 tok jeg mange nye skritt, på selveste kvinnedagen gikk jeg inn døra på Stortinget for å invitere politikerne med på et nært forestående MØYarrangement. Jeg tok dette skrittet godt hjulpet av min makker i MØY – Kari Anne Valsø. Hun pusher meg stadig og jeg pusher henne – den 8 mars 2017 pushet hun meg slik at vi sammen gikk inn, var freidige nok og insisterte på å levere ut info til alle representantene på stortinget. Det var overraskende enkelt og ikke minst kjentes det godt i magen – en milepæl var tilbakelagt.

I år på kvinnedagen tok jeg et nytt skritt, igjen på selveste kvinnedagen. MØYpodden ble lansert! Det var ikke fritt for at det kjentes godt i magen på lanseringsdagen – vi var ute i ulike medier, promoterte og sto på. Igjen ble jeg pushet av en annen kul og dyktig dame Ane Hobæk Ose. Der jeg ville gjøre opptaket om igjen sto Ane på sitt og vi laget vår første podkast akkurat sånn som den forløp seg under en samtale oss imellom på et lite lånt møterom i gangen på Hellandstunet i Bø.

For meg handler disse to små utdragene om å slippe mer taket, tro på at jeg er god nok, at prosjektet er viktig nok, at det jeg har å tilføre betyr noe eller har verdi, å stå i det og sammen med andre tørre å ta stadig nye steg.

 

Skriv en kommentar

profil-forsideIMG_3948